MSE Seminer ve Söyleşi Günleri Etkinliği ( Yrd.Doç.Dr. Ebubekir KOÇ ve Prof.Dr.Fevzi YILMAZ)

22 Şubat Çarşamba günü bölümümüz tarafınca düzenlenen seminerde, Alüminyum Test Eğitim ve Araştırma Merkezi (ALUTEAM) Müdürü Sayın Yrd.Doç.Dr. Ebubekir Koç'u ağırladık. Kendisinden alüminyumun sektördeki önemini ve ALUTEAM'in bu alandaki çalışmaları hakkında çok geniş bilgiler aldık.Bölümümüzün hazırladığı bahar döneminin ilk seminerinde bir diğer konuşmacı Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Sayın Prof.Dr.Fevzi Yılmaz idi. İyi bir mühendisin nasıl olması gerektiğini anlattığı ve öğrencilerin geleceğe adım attığı bu yolda Metalürji ve Malzeme Mühendisliğinin özünü anlamalarını sağladı. Bilgileriyle aydınlatan Sayın Ebubekir Koç'a ve Sayın Fevzi Yılmaz'a, programda desteğini esirgemeyen değerli hocalarımıza çok teşekkür ederiz.

Bu sayfa tarafından en son 27.02.2017 23:03:00 tarihinde güncellenmiştir.