MUMMES - Mezunlardan Öğrencilere: Kariyer Yolculuğu ve İlham Buluşması

Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Kulübü (MUMMES) "Mezunlardan Öğrencilere: Kariyer Yolculuğu ve İlham Buluşması" etkinliğini gerçekleştirdi.

"5 Aralık 2023 tarihinde, Marmara Üniversitesi RTE Külliyesi, M3 Z07 Konferans Salonu'nda gerçekleşen "Mezunlardan Öğrencilere: Kariyer Yolculuğu ve İlham Buluşması" etkinliği, büyük bir ilgi ve katılımla tamamlandı. Bu özel etkinlik, 12 değerli mezunumuzun, kendi kariyer yolculuklarından, iş deneyimlerinden ve sektördeki en güncel gelişmelerden öğrencilere bilgi aktarmasıyla gerçekleşti.
Etkinliğimizde konuşmacı olarak yer alan mezunlarımız, kendi alanlarında elde ettikleri başarıları ve karşılaştıkları zorlukları samimi bir dille paylaştılar. Katılımcılar, mezunlarımızın deneyimlerinden ilham alırken, kariyerlerine dair daha net bir perspektif kazandılar.
Değerli Mezun Konuşmacılarımız:
•    Nurten Başak DÜLGER
•    İlkay Doğan CENGİZ
•    Aytaç TURGUT
•    Harun KILIÇARSLAN
•    Gökhan TUĞYANOĞLU
•    Zülal DEMİREL
•    Hakan DİNÇER
•    Berkay Utku OCAKLI
•    Ufuk DALKIRAN
•    Arş.Gör.Dr. EYÜP ANIL DUMAN
•    Dr.Öğr.Üyesi GÖRKEM YUMUŞAK
•    Arş.Gör. NESLİHAN ALPAY
Her bir mezun konuşmacı, kendi uzmanlık alanında öğrencilere kariyerlerini şekillendirmek adına değerli tavsiyelerde bulundu. Etkinlik sonrasında, katılımcılarımız soru-cevap oturumları ve networking etkinlikleriyle mezunlarımızla daha yakından tanışma fırsatı buldular."

IMG_6229.jpeg (1.97 MB) IMG_6695.jpeg (2.09 MB)

IMG_6746.jpeg (2.03 MB)

IMG_8442.jpeg (2.58 MB)