MUMMES ( Marmara University Metallurgical and Materials Engineering Society )

Metalurji Malzeme Kulübü 2006 yılında Bölüm Başkanı Prof. Dr. Arif N. Güllüoğlu'nun katıkılarıyla Kazım Caner Bildirici tarafından kurulmuştur.Kurulduğundan günümüze birçok aktivite, gezi, konferans, seminer ve tanışma toplantıları düzenleyen Kulübümüzün amacı en başta Marmara Üniversitesi'ni sonrada Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümümüzü en iyi şekilde tanıtmaktır.

Şuanda akademik danışmanlığını Bölüm Başkanı'mız Prof. Dr. Recep Artır'ın yaptığı MUMMES (Marmara University Metallurgical and Materials Engineering Society), Abdulkadir Kalafat'ın başkanlığında faaliyetlerine devam etmektedir.

Bu sayfa Metalurji ve Malzeme Mühendisliği tarafından en son 02.12.2017 22:01:19 tarihinde güncellenmiştir.