MSE Seminer ve Söyleşi Günleri Etkinliği (Metalurji Mühendisi Alper AKÇAM)

Bölümümüz 15 Mart Çarşamba günü Metalurji Mühendisi Genel Galvanizciler Derneği (GALDER) Kurucu Başkanı, Yönetim Kurulu Üyesi ve Teknik Komite Başkanı Alper AKÇAM'ı ağırlayacaktır. Sürdürülebilir Korozyon Koruması ve Sıcak Daldırma ile Galvanizleme konulu seminerinde Metalürji ve Malzeme Mühendisliği öğrencileri için oldukça önemli konular üzerinde duracak olan Sayın Alper AKÇAM 11.-13.00 saatleri arasında Mühendislik Fakültesi B Binası MB 144'te olacaktır. Tüm öğrencilerimize duyurulur!
Ayrıca seminere katılım sağlayan tüm öğrencilere GALDER Galvanizciler Derneği tarafından küçük bir hedite takdim edilecektir.

Alper AKÇAM'ın gerçekleştirdiği Sürdürülebilir Korozyon Koruması ve Sıcak Daldırma ile Galvanizleme konulu seminer 15 Mart Çarşamba günü 11.-13.00 saatleri arasındagerçekleşmiştir.

Bu sayfa tarafından en son 24.03.2017 00:18:07 tarihinde güncellenmiştir.