TÜSİAD Bu Gençlikte İş Var! Yarışması

5 Mayıs 2016

TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var! Yarışması 2015-2016 Dönemi’nin ödülleri sahiplerini buldu. Bölümümüz öğrencileri yarışmada 2.'liğe layık görüldü.

Üniversite öğrencilerinin ekip halinde iş fikirleri ile başvurdukları bir fikir yarışması olan ve bu yıl kendi rekorunu kırarak 3.195 üniversite öğrencisinden başvuru alan “TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var!” Yarışması’nın 2015-2016 dönemi, 5 Mayıs 2016 Perşembe günü Sabancı Center’da yapılan Ödül Töreni ile sona erdi. MC365 ekip adı ve Platin Grubu Metallerinin Saflaştırılması konusunda yapılan çalışmaları ile Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü öğrencilerimiz Mert Zerin, Furkan Demirkıran, Cem Özer, Eda Özlem, Çağrı Eyüboğlu 50.000 TL'lik ikincilik ödülü kazandı.

Ödül Töreni

Ekipte yer alan öğrenciler yarışmanın ardından Danışman Hocalarımızdan Doç. Dr. Serdar Aktaş ile beraber üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. M. Emin Arat'a da ziyarette bulundular.

Haber Linki: http://www.marmara.edu.tr/news/tusiaddan-marmaraya-ikincilik-odulu/

Bu sayfa Metallurgical and Materials Engineering tarafından en son 26.12.2023 14:40:57 tarihinde güncellenmiştir.